Passe Partout Nijkerk Logo

Dé specialist sinds 1990

Wissellijsten

Verschil dure en goedkope wissellijsten

Online komen je veel wissellijsten tegen in verschillende prijsklassen. Waar moet ik op letten ?

Goedkopere wissellijsten worden in massaproductie veelal in China geproduceerd. Waarom deze zo goedkoop zijn is omdat er concessies wordt gedaan op de kwaliteit. De hoeken sluiten niet mooi aan en het glas is van een mindere kwaliteit waardoor het ingelijste werk niet altijd goed tot zijn recht komt.

Passepartout levert wissellijsten van een uitstekende kwaliteit waarbij alle lijsten netjes in de hoeken aansluiten en het glas volmaakt en optisch zuiver is.

Onze wissellijsten zijn leverbaar in diverse standaard maten, klik hieronder op de gewenste maat. Voor lijsten op maat geven wij graag vrijblijvend advies in onze winkel.

Voor grotere partijen kunnen wij speciale prijzen bieden. Kom gerust bij ons langs of stuur een email naar info@passepartout-nijkerk.nl.

Onze merken

EEN SELECTIE VAN ONZE MERKEN
  • noimage
  • noimage
  • noimage
  • noimage

Meer over Passe Partout Nijkerk webwinkel...

Welkom in onze website/webshop. Hier vindt u een uitgebreide collectie betaalbare kunst met een hoge kwaliteit. Tevens vindt u diverse wissellijsten, standaard passe-partouts, ophangsystemen en geschenken.

U kunt heel gemakkelijk het gewenste product of kunstenaar vinden onder de diversen categorieën of gebruik de zoekfunctie.

Voor persoonlijk advies op maat maak geheel vrijblijvend een afspraak.

EENVOUDIG BETALEN

Betalen met iDeal

Onze voordelen

De voordelen van Passe Partout Nijkerk

Contact

Tel. 033-246 17 90

info@passepartout-nijkerk.nl

Roexcamp 24
3861 LZ Nijkerk

Meer gegevens...