Passe Partout Nijkerk Logo

Dé specialist sinds 1990

Verzending & verzendkosten

Wij verzenden onze pakketten binnen Nederland. Wij streven ernaar om uw bestelling binnen 3 werkdagen te verzenden. Het kan voorkomen dat het door u bestelde product niet op voorraad is, in dat geval nemen wij contact met u op om de levertijd door te geven.

 

Verzendmethode

Wij verzenden al pakketten met PostNL. Zodra uw pakket bij ons is verpakt, ontvangt u een E-mail met een Track & Trace code. Hiermee kunt u uw pakket de volgende dag online volgen.

 

Verzendkosten

Voor verzending binnen Nederland hanteren wij verschillende tarieven afhankelijk van de afmeting en/of gewicht van het pakket.

Brievenbus € 1,75 - € 4,50

Pakket € 4,50 - € 13,50

 

Bestelling afhalen

U kunt ook uw bestelling in onze winkel komen afhalen zonder verzendkosten. Klik hier voor de openingstijden of maak een afspraak. 

 

Onze merken

EEN SELECTIE VAN ONZE MERKEN
  • barthjpg
  • Cowparade-logo
  • logo_stas
  • logo_switch-it

Meer over Passe Partout Nijkerk webwinkel...

Welkom in onze website/webshop. Hier vindt u een uitgebreide collectie betaalbare kunst met een hoge kwaliteit. Tevens vindt u diverse wissellijsten, standaard passe-partouts, ophangsystemen en geschenken.

U kunt heel gemakkelijk het gewenste product of kunstenaar vinden onder de diversen categorieën of gebruik de zoekfunctie.

Voor persoonlijk advies op maat maak geheel vrijblijvend een afspraak.

EENVOUDIG BETALEN

Betalen met iDeal

Onze voordelen

De voordelen van Passe Partout Nijkerk

Contact

Tel. 033-246 17 90

info@passepartout-nijkerk.nl

Roexcamp 24
3861 LZ Nijkerk

Meer gegevens...