Passe Partout Nijkerk Logo

Dé specialist sinds 1990

Verzending & verzendkosten

Wij verzenden onze pakketten binnen Nederland. Veel producten moeten worden geproduceerd en hebben een levertijd. Heeft u iets met spoed nodig neem dan even contact op. Wij kunnen u dan de levertijden van het product geven. 

Verzendmethode

Wij verzenden al pakketten met PostNL. Zodra uw pakket bij ons is verpakt, ontvangt u een E-mail met een Track & Trace code. Hiermee kunt u uw pakket de volgende dag online volgen.

Veel van onze producten zijn te groot en/of te kwetsbaar om te verzenden. Deze producten kunnen dan alleen afgehaald worden. Wij brengen u op de hoogte wanneer uw bestelling klaar staat en maken dan een afhaal-afspraak.

 

Verzendkosten

Voor verzending binnen Nederland hanteren wij verschillende tarieven afhankelijk van de afmeting en/of gewicht van het pakket.

De verzendkosten zijn inclusief verpakkingskosten.

Brievenbus € 2,00 - 4,50

Pakket € 4,50 - € 13,50

 

Bestelling afhalen

U kunt ook uw bestelling in onze winkel komen afhalen zonder verzendkosten. Klik hier voor de openingstijden of maak een afspraak. 

 

Onze merken

EEN SELECTIE VAN ONZE MERKEN
  • noimage
  • noimage
  • noimage
  • noimage

Meer over Passe Partout Nijkerk webwinkel...

Welkom in onze website/webshop. Hier vindt u een uitgebreide collectie betaalbare kunst met een hoge kwaliteit. Tevens vindt u diverse wissellijsten, standaard passe-partouts, ophangsystemen en geschenken.

U kunt heel gemakkelijk het gewenste product of kunstenaar vinden onder de diversen categorieën of gebruik de zoekfunctie.

Voor persoonlijk advies op maat maak geheel vrijblijvend een afspraak.

EENVOUDIG BETALEN

Betalen met iDeal

Onze voordelen

De voordelen van Passe Partout Nijkerk

Contact

Tel. 033-246 17 90

info@passepartout-nijkerk.nl

Roexcamp 24
3861 LZ Nijkerk

Meer gegevens...