Passe Partout Nijkerk Logo

Dé specialist sinds 1990

Verzending & verzendkosten

Wij verzenden onze pakketten binnen Nederland. Wij streven ernaar om uw bestelling binnen 3 werkdagen te verzenden. Het kan voorkomen dat het door u bestelde product niet op voorraad is, in dat geval nemen wij contact met u op om de levertijd door te geven.

 

Verzendmethode

Wij verzenden al pakketten met PostNL. Zodra uw pakket bij ons is verpakt, ontvangt u een E-mail met een Track & Trace code. Hiermee kunt u uw pakket de volgende dag online volgen.

 

Verzendkosten

Voor verzending binnen Nederland hanteren wij verschillende tarieven afhankelijk van de afmeting en/of gewicht van het pakket.

Brievenbus € 1,75 - € 4,50

Pakket € 4,50 - € 13,50

 

Bestelling afhalen

U kunt ook uw bestelling in onze winkel komen afhalen zonder verzendkosten. Klik hier voor de openingstijden of maak een afspraak. 

 

Onze merken

EEN SELECTIE VAN ONZE MERKEN
  • barthjpg
  • Cowparade-logo
  • logo_stas
  • logo_switch-it

Meer over Passe Partout Nijkerk webwinkel...

Welkom in onze website/webshop. Hier vindt u een uitgebreide collectie betaalbare kunst met een hoge kwaliteit. Tevens vindt u diverse wissellijsten, standaard passe-partouts, ophangsystemen en geschenken.

U kunt heel gemakkelijk het gewenste product of kunstenaar vinden onder de diversen categorieën of gebruik de zoekfunctie.

Voor persoonlijk advies op maat bent u natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel. 

EENVOUDIG BETALEN

Betalen met iDeal

Onze voordelen

De voordelen van Passe Partout Nijkerk

Contact

Tel. 033-246 17 90

info@passepartout-nijkerk.nl

Roexcamp 24
3861 LZ Nijkerk

Meer gegevens...