Passe Partout Nijkerk Logo

Dé specialist sinds 1990

Peter Durieux volgde zijn opleiding aan de Academie Minerva te Groningen in de vakken tekenen, schilderen en grafiek. Dat laatste maakt hij al vele jaren niet meer. Waren de tekeningen aanvankelijk studiemateriaal voor zijn schilderijen, de laatste jaren staan ze meer op zichzelf. De tekeningen die hij buiten maakt, zet hij in een schilderij om in zijn atelier. Dat is geen letterlijke kopie, vrijelijk past hij de compositie en maatverhouding aan. De kunstenaar schildert op masoniet met acryl, omdat die verf snel droogt. Hij brengt vele lagen aan om helderheid en diepte van kleur te krijgen. Als schilder werkt hij heel precies. De laatste verflaag werkt hij met fijne penselen uit. Het gebruik van felle en sprekende kleuren vermijdt hij om de rust en evenwicht in zijn landschappen te bewaren. De voorstellingen beantwoorden aan onze behoefte aan rust en contemplatie in deze drukke wereld. Hier is de stilte tot het maximum opgevoerd en kan elk grassprietje afzonderlijk bekeken worden. De landschappen van Durieux roepen een verlangen op naar een verloren harmonie met de natuur.

Peter Durieux

Geys_4d25c587598d4.jpg
€ 189,99

Geys

Giclée van Peter Durieux

€ 189,99

Info / bestel

La_Ribeyre_4ec78de3041d9.jpg
€ 279,99

La Ribeyre

Giclée van Peter Durieux

€ 279,99

Info / bestel

Le_Bateau_4ec78d4e9ad7e.jpg
€ 290,00

Le Bateau

Giclée van Peter Durieux

€ 290,00

Info / bestel

Onze merken

EEN SELECTIE VAN ONZE MERKEN
  • noimage
  • noimage
  • noimage
  • noimage

Meer over Passe Partout Nijkerk webwinkel...

Welkom in onze website/webshop. Hier vindt u een uitgebreide collectie betaalbare kunst met een hoge kwaliteit. Tevens vindt u diverse wissellijsten, standaard passe-partouts, ophangsystemen en geschenken.

U kunt heel gemakkelijk het gewenste product of kunstenaar vinden onder de diversen categorieën of gebruik de zoekfunctie.

Voor persoonlijk advies op maat maak geheel vrijblijvend een afspraak.

EENVOUDIG BETALEN

Betalen met iDeal

Onze voordelen

De voordelen van Passe Partout Nijkerk

Contact

Tel. 033-246 17 90

info@passepartout-nijkerk.nl

Roexcamp 24
3861 LZ Nijkerk

Meer gegevens...