Passe Partout Nijkerk Logo

Dé specialist sinds 1990

Blog

Giclée Expositie Henk Helmantel Passe Partout Nijkerk

Tot eind december Giclée expositie Henk Helmantel bij Passe Partout Nijkerk

Henk Helmantel is een grootse schilder van de eenentwintigste eeuw. Zijn werk vindt in brede kringen en internationaal grote waardering. Jaarlijks trekken in de zomer duizenden mensen naar Westeremden om te genieten van Museum Helmantel in de prachtige Weem, de tuinen er omheen, de oude Andreaskerk en het tentoongestelde werk uit eigen collectie. Schilderijen die gemaakt zijn door een schilder die nog steeds gelooft in de schoonheid als een wezenlijk doel van zijn arbeid met penseel, paletmes en olieverf.

Henk HelmantelVeel mensen hebben graag kunst aan de wand. Slechts een enkeling kan zich een origineel schilderij veroorloven. Een aantal schilderijen van Helmantel is in Gilcée vorm verkrijgbaar. Giclée's zijn hoogwaardige kunstreproducties die het gevoel en uitstraling van een origineel schilderij perfect overbrengen in een mooi en betaalbaar alternatief! Giclée's worden vervaardigd in een beperkte oplage, op canvas of fine art paper. Door het gebruik van echte pigmenten behoudt de Giclée zijn kleur onder gemiddelde omstandigheden maar liefst 75 jaar. Iedere Giclée wordt geleverd met een door de kunstenaar gesigneerd certificaat van echtheid.

 

Tot eind december worden ca. 20 Giclée's van Henk Helmantel tentoongesteld bij Passe-partout, Langestraat 3 in Nijkerk.

 

Openingstijden: zo-ma gesloten, di-wo 10.00-12.00 en do-vr-za 10.00-17.00.

 

Meer informatie kunt u vinden op de website: www.passepartout-nijkerk/giclee-printen Henk Helmantel

Onze merken

EEN SELECTIE VAN ONZE MERKEN
  • barthjpg
  • Cowparade-logo
  • logo_stas
  • logo_switch-it

Meer over Passe Partout Nijkerk webwinkel...

Welkom in onze website/webshop. Hier vindt u een uitgebreide collectie betaalbare kunst met een hoge kwaliteit. Tevens vindt u diverse wissellijsten, standaard passe-partouts, ophangsystemen en geschenken.

U kunt heel gemakkelijk het gewenste product of kunstenaar vinden onder de diversen categorieën of gebruik de zoekfunctie.

Voor persoonlijk advies op maat bent u natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel. 

EENVOUDIG BETALEN

Betalen met iDeal