Passe Partout Nijkerk Logo

Dé specialist sinds 1990

Kunstgeschenken

Kunstgeschenken HaanBij bijzondere momenten hoort een bijzonder geschenk.
Een flesje wijn of cadeaubon kan altijd, maar een blijvend geschenk zal altijd de herinnering terugbrengen naar dat ene bijzondere moment. Zowel privé als zakelijk zal een kunstgeschenk zeker in de smaak vallen.

Bij Passepartout heeft u een ruime keuze uit stijlvolle kunstgeschenken in verschillende prijsklassen. Zelfs voor onder de € 10,00 kunt u iets moois geven, maar we hebben ook exclusieve objecten van kunstenaars.

Met onze ruime ervaring en het juiste advies helpen wij graag om een kunstgeschenk aan te schaffen wat in de smaak valt van de ontvanger. Mocht het kunstgeschenk toch niet passen dan mag deze altijd omgeruild worden.

Glaskunst

Glas is een geweldig product. Glaskunst kan heel klein en verfijnd zijn maar ook een massief object of schaal die als echt blikvanger dient. We beschikken over een volledige collectie glaskunst objecten uit Tsjechië, Zweden en Italië.

Bekijk hier de gehele collectie

Kunst koeien

De koeien van Cow Parade zijn echte collectors items. Maar ook als enkel exemplaar staan deze geweldig in elk interieur. De koeien met Hollandse printen worden vaak aan buitenlandse relaties geschonken. De collectie bestaat uit ongeveer 270 verschillende koeien. De schaalmodellen zijn exacte replica’s van modellen die ergens ter wereld op een CowParade Evenement hebben gestaan.

Bekijk hier de gehele collectie

Kunst objecten

Wij kopen regelmatig kunst in wat we mooi vinden, waar we blij van worden en wat zeker niet op elke hoek van de straat te koop is. Onze collectie verschilt dus per jaar en per seizoen. Van onze lokale Nijkerkse kunstenaar Harm Visser hebben we exclusieve Repro-objecten van plexiglas.

Bekijk hier de gehele collectie

Onze merken

EEN SELECTIE VAN ONZE MERKEN
  • barthjpg
  • Cowparade-logo
  • logo_stas
  • logo_switch-it

Meer over Passe Partout Nijkerk webwinkel...

Welkom in onze website/webshop. Hier vindt u een uitgebreide collectie betaalbare kunst met een hoge kwaliteit. Tevens vindt u diverse wissellijsten, standaard passe-partouts, ophangsystemen en geschenken.

U kunt heel gemakkelijk het gewenste product of kunstenaar vinden onder de diversen categorieën of gebruik de zoekfunctie.

Voor persoonlijk advies op maat maak geheel vrijblijvend een afspraak.

EENVOUDIG BETALEN

Betalen met iDeal

Onze voordelen

De voordelen van Passe Partout Nijkerk

Contact

Tel. 033-246 17 90

info@passepartout-nijkerk.nl

Roexcamp 24
3861 LZ Nijkerk

Meer gegevens...