Passe Partout Nijkerk Logo

Dé specialist sinds 1990

Patrick Creyghton is geboren in 1934 in Nijmegen en heeft aan de gemeentelijke kunstacademie van Maastricht en later aan de Jan Eyck Academie gestudeerd. Zelf Catholiek, maakte Creyghton in het begin van zijn carrière mozaïk voor kerkinterieuren. Tegenwoordig concentreert Creyghton zich op landschappen, gemaakt olieverf en af en toe een bloemenstilleven. Zijn schilderijen van de Limburgse heuvels, waar hij woont, lijken te liggen tussen realiteit en idealisme - een voorbeeld: een beeld met een mysterieus licht aan de horizon, maar op de voorgrond sneeuw met zo een plasiciteit dat je het bijna kunt horen kraken. Zijn bloemen zijn vol details, elk bloemblaadje is zorgvuldig aangebracht, gewoonlijk met tere kleuren. De wereld die Creyghton creëert is bedoeld om degene die gemaakt is door de Schepper te reflecteren.

Patrick Creygthon

Giclee_Patrick_C_4d3de2b68a67f.jpg
€ 721,93

Giclee Patrick Creigthon compleet met lijst

Giclee Patrick Creigthon

€ 721,93

Info / bestel

Onze merken

EEN SELECTIE VAN ONZE MERKEN
  • barthjpg
  • Cowparade-logo
  • logo_stas
  • logo_switch-it

Meer over Passe Partout Nijkerk webwinkel...

Welkom in onze website/webshop. Hier vindt u een uitgebreide collectie betaalbare kunst met een hoge kwaliteit. Tevens vindt u diverse wissellijsten, standaard passe-partouts, ophangsystemen en geschenken.

U kunt heel gemakkelijk het gewenste product of kunstenaar vinden onder de diversen categorieën of gebruik de zoekfunctie.

Voor persoonlijk advies op maat bent u natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel. 

EENVOUDIG BETALEN

Betalen met iDeal