Passe Partout Nijkerk Logo

Dé specialist sinds 1990

Blog

Kerststress

Kent u dat ook?........KERSTSTRESS. 

 

 Ik schrijf het bewust met hoofdletters. Want of we nu willen of niet, volgens mij hebben we er allemaal mee te maken. Wie stuur ik een kaart? Wat zet ik op tafel te eten? Wat trek ik aan?  Waar koop ik dat speciale cadeau? Zo maar wat vragen, die stress opleveren. 

De laatste dagen voor Kerst is iedereen nog aan het rennen en vliegen. Bij mij in de winkel merk ik dat natuurlijk ook. Er worden mooie giclée's gekocht  en foto's ingelijst. Die hangen dan voor kerst netjes aan de muur. Ook de kerst- en kunstkaarten worden gretig aangeschaft. De laatste week worden vooral nog glasobjecten, kunstkalenders, boeken en kunstkoeien gekocht of besteld via de website. Uiteraard wordt alles door mij mooi ingepakt, zodat het direct onder de boom kan.

En dan is het Kerst !  Rustig schuif ik aan bij mijn familie en vrienden. Ik geniet van het gezelschap en de lekker hapjes. En weg is alle Kerststress. 

Daarna nog een weekje werken en genieten van de IJsbaan in Nijkerk en dan is het ineens 2017.
Wilt u er rekening mee houden dat ik de eerste week van het nieuwe jaar gesloten ben ( Even weg met mijn gezin om de Kerststress te verwerken :-) ).

Mocht ik u niet meer ontmoeten dan wens ik u hierbij hele fijne feestdagen en een gezond en stress-vrij 2017.

Een warme Kerstgroet,

Hanita Tijsseling

 

Onze merken

EEN SELECTIE VAN ONZE MERKEN
  • barthjpg
  • Cowparade-logo
  • logo_stas
  • logo_switch-it

Meer over Passe Partout Nijkerk webwinkel...

Welkom in onze website/webshop. Hier vindt u een uitgebreide collectie betaalbare kunst met een hoge kwaliteit. Tevens vindt u diverse wissellijsten, standaard passe-partouts, ophangsystemen en geschenken.

U kunt heel gemakkelijk het gewenste product of kunstenaar vinden onder de diversen categorieën of gebruik de zoekfunctie.

Voor persoonlijk advies op maat maak geheel vrijblijvend een afspraak.

EENVOUDIG BETALEN

Betalen met iDeal

Onze voordelen

De voordelen van Passe Partout Nijkerk

Contact

Tel. 033-246 17 90

info@passepartout-nijkerk.nl

Roexcamp 24
3861 LZ Nijkerk

Meer gegevens...